top of page

КАКВО ДА ОЧАКВАМЕ ОТ ПРОГРАМА "НОВА КЛЕТКА "...

Актуализирано: 13.09.2022 г.


Програма “Нова Клетка” работи като метод за отстранявяне на болни, слаби, и “безполезни клетки” от организма, както и на вредните токсични опадъци от тях, включително и междуклетъчните паразити. От съществено значение е тялото ни да се освободи от тях, така че те да нямат достатъчно време за размножаване вътре в нас. Повечето хора свързват паразитите само с така наречените “чревни червеи”, като не знаят че голяма част паразити са невидими за човешкото око и живеят в междуклетъзното пространство ...

Тъй като клетките се размножават чрез деление, новите клетки образувани от болните клетки са също толкова слаби и увредени. С Програма “Нова Клетка” остават да се размножават само здравите и устойчиви клетки, като Програмата влияе изключително благотворно и върху състава на клетъчните влакна. Ползата от Програмата се базира на създаването на предоставки за усъвършестване на физическото тяло. Това звучи ли, като път към подмладяване и постигане на дълголетие ? Надявам се ДА, защото е точно това !!!

ВЪЗСТАНОВЯВАНЕТО И ПОДНОВЯВАНЕТО НА КЛЕТКИТЕ ГАРАНТИРА МЛАДЕЕНЕТО НА ОРГАНИЗМА !!!

Програма “Нова Клетка” отстранява “грешките” в работата на клетките като по този начин коригира първоначалните причини за “стареене”, които не са хронологичната възраст на индивида !!! Програмата подпомага възстановяването на Хромозомите, които са носители на ДНК и РНК като по точи начин клетките отново започват да синтезират "правилно" горепосочените влакна. Програмата позволява на тялото да работи в перфектен електро-магнитен обмен.

Съществува и въпросът и за така наречената „тежка“ или „мъртва“ вода, която остава в тъканите. Учените са доказали, че преди да се появят симптомите на стареене = заболяване, в човешкото тяло се развиват локални огнища на т.нар. „мъртва“ вода – неправилно структурирана вода. Те ги наричат „паталогични“ зони. Тези патологични зони са един вид "блато" в красивата гора на човешкото тяло. Тези „блата“ неминуемо водят до отслабване на имунната система и залиняване на вътрешните органи като по този начин се причинява стареенето. Програмата Нова Клетка пресушава тези "блата".

Програма Нова клетка активира и настройва генетично програмираната интиуция на организма към много различни биологични механизми. С Програма “Нова Клетка” тялото се избавя не само от собствено-произведените токсини, но и от тези токсини, които идват от външната среда като промишлени разтворители и химикали, отровна атмосфера, нечиста вода, пестициди и др..

Програмата освобождава тялото от токсични съединения като пикочна киселина, урея, креатинин и креатинин. Тези вещества не бива да циркулират в кръвта, тъй като това би довело до бързо отравяне и смърт, за това тези токсини се отлагат в тъканите, първо в съединителната тъкан, след това в мастната тъкан, в костите и в мускулите. Така на практика се получава бавно отравяне на организма и стареене.

Програмата носи възможно най-подмладяващите ефекти. Клетките, които са болни, мутирали или слаби не оцеляват на биологичните условия по време на провеждане на програмата. Клетките, които остават се характеризират с ефективността на генното инженерство. Метаболитната (структурна вода), която се произвежда от живите клетки е като би- продукт на окислителния метаболизъм. Клетките, които не са унищожени запазват своята възможност да синтезират тази метаболитна вода така не обходима за правилното им функциониране.

След провеждане на Програмата тялото работи в режим Възстановяване и Подмладяване. С течение на времето, тези процеси стават видими. Приятелите и близките на хората преминали през Програмата остават изумени от трансформациите и младостта, която те излъчват.

Нека повторим:

- Програма “Нова Клетка” премахва болни, неправилно функциониращи клетки, като по този начин събужда способността на организма да създаде своя собствена метаболитна вода. Тялото не може да оцелее дълго без тази структурирана вода, за това е наложително ние да възстановим възможностите му да си я произвежда.

- Програмата е ефективна също и защото принуждава тялото само да се погрижи за своите мастни, токсични депа и коригира тяхната структура.

Механизмът, по който тъканите се подмладяват / регенерират с помощта на Програма “Нова Клетка” е универсален и работи за всеки, независимо от убежденията / вярването на индивида.

Разбира се, Програмата също има и удивителен ефект като превенция.

На първо място, не трябва да се "остарява".

"ПРОГРАМАТА НЕ СЕ ЗАНИМАВА С 'ЛЕКУВАНЕ' НА СТАРОСТТА,

A С ПРЕМАХВАНЕ НА ПРИЧИНИТЕ ЗА СТАРЕЕНЕТО .... ТОЕСТ ТОВА Е ПРОГРАМА ЗА МЛАДЕЕНЕТО ..."6143 преглеждания0 коментара
bottom of page