top of page

МНЕНИЕ НА УЧАСТНИЧКА В "НОВА КЛЕТКА" ... ЕДНА ОТ ПЪРВИТЕ В БГ

Актуализирано: 13.09.2022 г.

"Вярвам, че в живота ни няма случайности. Вярвам, че когато не виждам пред себе си светлина, е достатъчно да притихна, да помоля за помощ и да изчакам знак: чрез песен, мисъл, телефонно обаждане или постната статия във Фейсбук...


Когато на 44години цикълът ми неочаквано спря, започнах да получавам многократно горещи вълни, безсънието се превърна в неразделна част от нощите ми, а теглото ми необяснимо тръгна нагоре и достигнах килограми, които съм имала само бременна с децата си, разбрах, че е време да притихна и да помоля... за помощ. И тя дойде чрез моята учителка и наставник в духовното, Меги Колева: “Бориславче, едно изключително същество правимпрограма на клетката. Програмата е невероятна, непременно трябва да се включиш!”

Доверявам се на Меги, така че не поставих под съмнение препоръката й. Но графикът ми изглеждаше абсурден: трябваше да отделя седмица и да се посветя на темата! Във взимането на решение ми помогна Петър, мъжът до мен, мъдрецът: “Ако ти е важно, направи го. Щастлив съм, само когато кралицата на сърцето ми е щастлива.” Така започна пътешествието ми в света на програмата “Нова клетка” и Албина.

Тя е в центъра си, това заразява. Знае какво прави, това създава чувство на доверие. Прецизна е в изказа си и не ти спестява нищо... Но е и деликатна и знае, кое си готов да чуеш и си в състояние да понесеш... Винаги е на една ръка разстояние (дори сега, през втория модул, когато работим от дистанция) и усещането, че не съм сама по пътя ми носи спокойствие и вяра, че ще успея по най-добрия начин.

Резултатът е едновременно статистика и чудо: цикълът ми се върна след 10месеца категорично и последователно отсъствие. Спя нормално. Горещи вълни – какво беше това? Бавно си пускам килограмите, коремът ми отново е плосък, досадният целулит от бедрата ми изчезва. След година и половина застой отново имам желание да се движа. Кожата ми свети и се радвам на комплиментите на приятелите си. Срещнах нови хора, заедно сме по пътя – това е щастие: да бъдем на една вълна и да се подкрепяме. Пътешествието продължава.

Алби, прегръщам те с любов и благодарност."

Борислава Костова

https://www.facebook.com/nova.kletka.bulgariа3122 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички
bottom of page