top of page

МАЛКА ЧАСТ ОТ КАК РАБОТИ ПРОГРАМАТА ...?

Актуализирано: 13.09.2022 г.

Много питат: как точно, какво се прави, какви продукти се пият и т. н.

Отговора е 6 дневен, затова Програмата е многодневна.

Тук се опитвам да дам максимално сбита информация по отношение на Програмите.

Ще започна с това, че всичко което хората наричат здравословно хранене е точно това което ги вкарва в беля в по-късния стадий на живота им: забавяне до умиране на метаболизма, което е спиране на функциите на клетките (които опростено казано имаме само за да създават енергия и нищо друго) ... този процес е неправилно наречен “стареене”.

Идеята с фитнеса и диетите е един много остарял и неработещ подход, който смята изразходените калории за сметка на консумираните !!! Ние правим всичко по различен начин, тук ще припомня че информацията от Програмите не може да бъде намерена в книги или в интернет, ето защо тези Програми са уникални.

Работи ли Програма "Нова Клетка и Тяло" и защо работи?

Да работи и то за всички, без изключение защото не разглежда човешкото тяло като анатомия, а като сложен биокомпютър, давам любимия си пример: Схемата долу прилича на схема на някакъв електронен уред, нали? Да и е така, това е схема на био-електронния уред наречен човешко тяло. Тази специфична схема която избирам за пример и която е валидна за всяка останала част от тялото, което е направено от клетки (в случай че сте забравили), е една много малка част от биоинформатиката на стомаха. Много малка част !!!

Как се провеждат Програмите:

След потвърдено записване, изпращам въпросник, отговорите на който ми помагат да изградя индивидуален профил за всеки участник.

За да опростим нещата, можем да кажем че всички резултати
 постигаме само чрез хранeнето. НЕ продаваме продукти, и не правим диети. Постигаме всички резултати променяйки химията на тялото и връщайки я в първоначалния и потенциал (ако вече не е късно), използвайки вече присъстващите в храната микро и макро елементи.

Още веднъж: НЕ продаваме продукти !!!

Това е изцяло патентована към Програмите схема, която е много сложен микс от orthokinesis, phito-cibus, cell plasticity and orthomolecular medicine:

causing specific activity / behaviour of a cell / organism in response to a stimulus from the inside not outside !!! С две думи принуждаваме клетките/тялото да не зависят от външни фактори а да разчитат изцяло на собствените си ресурси, които между другото са безгранични но и .... дълбоко заспали !!!

Нещата за които говоря са минали многократни проверки в частна лаборатория в Швейцария, и не са празни приказки.

Тук отново ще повторя че всичко, което хората мислят че знаят за здравето и храненето (тук включвам всички местни и международни “светила”, както и академични “умове”, e положено на една изключително неправилна основа, затова и резултатите на днешния човек са такива каквито са: най меко казано незадоволителни: или си болен или си дебел или си остаряващ (макар че няма пълни хора доживели до дълбока старост, а слабите които го правят са един много незадоволителен пример за 'дълбока старост', като този пример е много далеч от целта на Програмата !!!

За завършек, ще кажа че ако вече си тръгнал по трасето на дегенерацията, която започва скоро след раждането, каквато и “здравослосна диета” или режим да започнеш, резултатите ще бъдат повърхностни, незадоволителни и нетрайни. Причината за това е в една специфична функция на клетките, която кара новородените клетки да поемат информацията на старите (постепенно остаряване), а по този начин истинска промяната е невъзможна (за да бъде разбрано това, няма нужда от академичен “интелект”).

Последното което имам да кажа е че можете да си пиете билките, да ходите по планини и фитнес, да си правите диетите, да дишате и медитирате, да палите свещи за ‘Дай Боже Здраве” и ..... да останете част от статиската, която е вече банална: човека се изморява да живее, човека остарява, човека се разболява, често в обратния ред !!!


5952 преглеждания1 коментар

Последни публикации

Виж всички
bottom of page