top of page

ГРИЖА ЗА ТУМОРИТЕ ?... ТАКА ИЗГЛЕЖДА !!!

Актуализирано: 13.09.2022 г.


Знаете ли че хроничните възпаления и заболяванията свързани с тях са причина за рак в по-късна възраст?

Официялно тази връзка беше демонстрирана неотдавна (в началото на 2019) от Ameri A. …. а в Програмата аз лично го повтраям от 12 години !!!

Процеса хронично заболяване - рак се задейства от гена IL 33 чрез преход от туморно-потискащ имунитет към хроничен тумор, стимулиращ възпалението чрез регулаторен Т-зависим механизъм. Което на обикновен език означава въртене в кръг.

Първият признак, който демострира в успех при лечението на рак, е редуцирането на хроничните възпаления, намаляването или изчезването на болката предизвикана от тях, както и нормализирането/намаляването на туморните маркери. За съжаление често официялният път на лечение не обръща внимание на фактора хронично възпаление, докато Програма Нова Клетка първо се заема с елиминирането на хроничните възпаления (чрез патентования към Програмата продукт NuCell Drops). Виж още ТУК.

Разликата между NuCell Drops и всички останали медикаменти/химия за рак e начина по който създават взаимовръзка с организма: лекарствени продукти които се използват в цял свят за борба с рака като: atorvastatin, eveolimus, sirolimus и други, се метаболизират в организма чрез p450 3A4 (ензимни реакции), докато NuCell Drops, използва друг път за метаболизиране чрез p450 2C19. * Напомням че тук давам максималното от себе си да го обясня като за хора, които не са завършили Оксфорд !!!

Другото с което методите на Програмата се отличават от другите е че Програмата рзаглежда рака като сбор от заболявания на организма, а не като сингуларна болест !!! Раковите клетки растат, растат и …. растат. Те също се “движат” / метастазират. Ако не им се попречи, те са вечни и не умират докато не изразходват нутриционално гостоприемника си, което означава смърт и за него !!! За съжаление мъглата около “нутриционалност” е голяма и много объркваща, аз до момента не съм срещала човек или система които да са разбрали какво това означава на биологично и физиологично ниво !!! За съжаление, кТогато имаме демонстриралл себе си рак, с каквото и да се храним, храним и него !!!

И така, методите на Програма “Нова Клетка” (прочети ТУК) са универсални и доказани чрез клинични резултати, прочети ТУК.

Моя апел към вас е да не позволявате на хроничните възпаления и автоимунни болести да завладяват тялото ви !!! Няма по-добре време от идването на Нова Година за поемане на правилната грижа за телата в които живеете !!!

Албина ви желае Нова Година на Най-доброто Здраве, останалото е релативно !!!

1847 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички
bottom of page