top of page

ГРИЖА ЗА ТУМОРИТЕ ?... ТАКА ИЗГЛЕЖДА !!!

Актуализирано: 9.11.2023 г.


Знаете ли че хроничните възпаления и заболяванията свързани с тях са причина за рак в по-късна възраст?

Официялно тази връзка беше демонстрирана неотдавна (в началото на 2019) от Ameri A. …. а в Програмата аз лично го повтраям от 12 години !!!


Процеса хронично заболяване се задейства от гена IL 33 чрез преход от туморно-потискащ имунитет към хроничен тумор, стимулиращ възпалението чрез регулаторен Т-зависим механизъм. Което на обикновен език означава въртене в кръг.

Първият признак, който демострира в успех при лечението на рак, е редуцирането на хроничните възпаления, намаляването или изчезването на болката предизвикана от тях, както и нормализирането/намаляването на туморните маркери. За съжаление често официaлният път на лечение не обръща внимание на фактора хронично възпаление.


Почти всички медикаменти/химия за рак e начина по който създават взаимовръзка с организма: лекарствени продукти които се използват в цял свят за борба с рака като: atorvastatin, eveolimus, sirolimus и други, се метаболизират в организма чрез p450 3A4 (ензимни реакции), което често може да бъде нож с две остриета.


Понякога проблема е че рака например, не се разглежда като сбор от заболявания на организма, а като сингуларна болест !!! Раковите клетки растат, растат и …. растат. Те също се “движат” / метастазират. Ако не им се попречи, те са вечни и не умират докато не изразходват нутриционално гостоприемника си, което означава смърт и за него !!! За съжаление мъглата около “нутриционалност” е голяма и много объркваща, аз до момента не съм срещала човек или система които да са разбрали какво това означава на биологично и физиологично ниво !!! За съжаление, когато имаме демонстрирал себе си рак, с каквото и да се храним, храним и него !!!

Моя апел към вас е да не позволявате на хроничните възпаления и автоимунните болести да завладяват тялото ви !!! Няма по-добре време от идването на Нова Година за поемане на правилната грижа за телата в които живеете !!!

Албина ви желае Нова Година на Най-доброто Здраве, останалото е релативно !!!____________________________

Ref.

https://autoimmune.org/resource-center/education/

https://autoimmune.org/research/research-survey/

https://nationalstemcellfoundation.org/glossary/autoimmune-disease/

https://nationalhealthcouncil.org/additional-resources/clinical-outcome-assessment-coa-webinar-series/


Тази платформа предоставя обща информация и дискусии за здравето и свързани с него теми. Информацията предоставена тук, както и във всички свързани с NuCell / Нова Клетка материали, не са предназначени и не трябва да се разглеждат или използват като заместител на медицински съвети, диагноза или лечение. Те не представляват медицински или други професионални здравни съвети, диагностика или лечение. Ако имате медицински проблеми, консултирайте с вашия лекар или потърсете професионално медицинско лечение.

2013 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички
bottom of page