top of page

КАК СЕ ПРОВЕЖДА ПРОГРАМАТА

Програма Нова Клетка
ДИСТАНЦИОННА ПРОГРАМА
326F896A-193C-4808-A53F-7EF318E1369B.jpg
ПРОГРАМА С АЛБИНА

ЕТАПИТЕ НА ПРОГРАМАТА
СА ЕДНАКВИ КАКТО ЗА ДИСТАНЦИОННАТА, ТАКА И ЗА ТАЗИ С АЛБИНА

ФАЗА 1

След официaлно записване в Програмата, ще получите едноседмична инструкция за хранително поведение (както го нарича Албина), което ще гарантира че сте готови за Фаза 2, и 'капките', които са хита на Програмата.

 

Изпълнението на тази фаза не изисква съществена промяна на вашия стил на живот, но е  важна, и ще доведе до елиминиране на насложени микотоксични отпадъчни продукти, събирани цял живот и които правят качествения живот на клетките невъзможен !!!

ФАЗА 2

Най-важната фаза от Програмата, приема на "капките". Клетките от които сте направени са Домакините на вашето тяло и тук Програмата ви информира и демонстрира защо.

През тази фаза на тялото  се дава възможност активно да замени старата клетъчна и междуклетъчна течност, която е и причина за поддържане на неадекватно поведение на клетките и най вече биопластичността на тяхната мембрана.

ФАЗА 3

Фаза на Подръжка. Тук придържането към наученото по време на Програмата за известен период и по мнение на участниците, дава възможност на тялото да се изгради в буквалния смисъл отново.

Няколко факта: кожата се обновява изцяло за 2 седмици, 120 дена се искат за изцяло нова кръв, изумителните 60 дни за изцяло нова мозъчна материя ... 90 дни за нов скелет, както и много други !!! Градим ли се отново с времето? ...

Или деградираме? ... Имате избор !!!!

bottom of page