top of page

НОВИЯТ МИ ХРАНИТЕЛЕН ПРОДУКТ NuLife 360 Е СЪОБРАЗЕН С НУЖДИТЕ НА ДНЕШНИЯ ДЕН ...

Актуализирано: 24.08ЗАЩО NuLife 360? NuLife 360 преминава бариерата мозък/кръв, което го прави в пъти по-ефектен от много продукти на пазара. NuLife 360 е продукт, който е повече от теломерна подкрепа за вашите клетки, защото клетъчното здраве означава благополучие на целия човек/организъм.

NuLife 360 предлага защита на теломерите за оптимална клетъчна функция: цялостна грижа. Здравите клетки носят здраве на цялата система. Използвалите го са докладвали'и помощ при евентуални хронични усложнения от COVID и COVID ваксина ...


СЪДЪРЖА ДВАТА НАЙ ВАЖНИ КОМПОНЕНТА, ПОДПОМАГАЩИ КЛЕТЪЧНОТО ХРАНЕНЕ:

- КЛЕТЪЧНА ЕНЕРГИЯ И МЕТАБОЛИЗЪМ

- ТЕЛОМЕРНА ПОДДРЪЖКА И МЛАДЕЖКА ЖИЗНЕНОСТ САМО С ДВЕ КАПСУЛИ ДНЕВНО.


Помощ при евентуални хронични усложнения от COVID и COVID ваксина ...

 

ЗА КОЙ Е ПОДХОДЯЩ NuLife 360?:

NuLife 360 e идеален за всеки, който иска да събуди своята младежка енергия и жизненост. Той използва научно обосновани съставки и е идеален за възрастни, които искат да получат мощните ползи за здравословното младеене, за което е доказано, че идва със здравите теломери. Не съдържа животински продукти, подходящ за употреба от вегетарианци и вегани.


КАК СЕ ПРИЕМА NuLife 360?

По една таблетка/капсула сутрин и вечер с храната.


КОЛКО ДЪЛГО ДА СЕ ПРИЕМА NuLife 360?

Желателно е три месеца, след това три месеца почивка и отново 3 месеца прием. Този график може да бъде прилаган без прекъсвано. Продукта може да се приема и без почивки, но в този случай, по една капсула на ден.


КАКВИ СА ПОЛЗИТЕ?

Таргета на NuLife 360 e предотвратяване на стареенето на клетките. Тази добавка е уникално проектирана, за да предложи най-добрата подкрепа за теломерите, което води до младежка жизненост и енергия, както и подкрепа на жизненоважните органи и здрава подкрепа на имунната система.


МОЖЕ ЛИ ДА СЕ ПРИЕМА ОТ ХОРА С АВТОИМУННИ ЗАБОЛЯВАНИЯ?

Да по една капсула сутрин и вечер с храна, през ден.


МОЖЕ ЛИ ДА СЕ ПРИЕМА ОТ ДЕЦА?

Да за деца над 10 кг, по една таблетка сутрин с храна, през ден.


МОЖЕ ЛИ ДА СЕ ПРИЕМА ОТ БРЕМЕННИ И КЪРМЕЩИ?

Да, по една таблетка сутрин, с храна и през ден.


МОЖЕ ЛИ ДА СЕ СЪЧЕТАВА С ДРУГИ МЕДИКАМЕНТИ?

Да.


МОЖЕ ЛИ ДА СЕ ПРИЕМА С ДРУГИТЕ ПРОДУКТИ НА НОВА КЛЕТКА / NUCELL?

Да, ако са закупени от този сайт, или чрез контакт с мен. На пазара има ментета на мои продукти, което е медицински хазарт, и за което не отговарям. Единствения начин да осигуря автентичността на всеки един мой продукт, е продажбата му чрез този сайт.


КАКВИ СА СЪСТАВКИТЕ? Това което прави NuLife 360 уникален, е специфичните количества на съставките, съобразени с биологичните и физиологични нужди на клетките. Преминава бариерата кръв/мозък и се усвоява от всяка клетка.

3067 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички
bottom of page