top of page

ВЕЧНОСТ ....

Актуализирано: 9.11.2023 г.


Как “Света” и неговите обитатели живеят в една непрекъснато повтаряща се среда: обикновеното човешко същество (обученото) и тук има много малки изключения, се нуждае от stories / history / книги / movies / семeйни разкази за да направи sense / смисъл от света в който живее !!!!!

За това същество “истината” е прекалено “случайна”/ random с две думи без история, без прецедент, без разказ, което я ... отрича от правото да бъде истина !!!! Въпросното същество се влияе от околната среда като непрекъснато реагира на нея, повечето го наричат симбиоза и “осмислят" живота си в борба за постигането й, като впоследствие строят непрекъснато повтарящия се свят !!! “Другите същества” от които наистина няма много, създават света около себе си !!! Те нямат история, и не се нуждаят от такава за “да бъдат”, те просто са .... това са тези които променят “правилата" дори само с присъствието си !!!! Аз знам от кои сте вие .... моя въпрос е : докога?

Не е ли време да спрете да ходите по развиващи личността програми (тук влиза дори и "нашата”, с единствената разлика че работи ), йога, диети, гладувания … спиритуални пътувания … да се обучавате, да се обагатявате, да се молите ..... не ви ли писна да се молите за любов и щастие, без да сте в състояние дори да дадете определение на тези думи, не ви ли писна да се повтаряте ..... Не ви ли писна да … говорите, да използвате езика неправилно, използвайки думи като "защото", "понеже", "тъй като", и с това вдъхвайки живот на историята която не искате да живеете ... не ви ли писна да кликате like, без дори да прочете какво харесвате !!!! ....

“Живот” след “живот” …. едно и също.



__________________________

Тази платформа предоставя обща информация и дискусии за здравето и свързани с него теми. Информацията предоставена тук, както и във всички свързани с NuCell / Нова Клетка материали, не са предназначени и не трябва да се разглеждат или използват като заместител на медицински съвети, диагноза или лечение. Те не представляват медицински или други професионални здравни съвети, диагностика или лечение. Ако имате медицински проблеми, консултирайте с вашия лекар или потърсете професионално медицинско лечение.

1460 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички
bottom of page