top of page

ВЪРТЕНЕ В КРЪГ ....

Актуализирано: 9.11.2023 г.


През последния месец получих много емайли и запитвания за въпросните вълшебни капки и диетата на Програма "Нова Клетка' ....

Много от тези емайли включват "мога ли да ям 40 маслини на ден" ... "отричаш ли това или онова" ... "фибри против констипация" и любимата ми фраза "спанак за желязо"

и т. н.

По-вечето хора правят интерпретации на Програмата, които сa compatible само с едно много еднозначно разбиране за "света" ... от тези хора, дори тези хванали липсващото си здраве за рогата, не разбират че са хванали без да пускат това, което всъщност не искат .... добре дошли в света на "ти градиш своята реалност" !!!

Докато голямата част от посетителите на Програмата съществуват в горенаписания смисъл, Програмата съществува чрез принципите на една много различна структура и се движи непрекъснато, защото не предполага и не предлага статичност !!!

Както знаете (с цел асимилиране на основното), аз говоря на изключително разбираем и опростен език (в Програмата), но ви моля да не свеждате Програмата до броя маслини които приемате на ден ...

Ще повторя отново:

Програмата НЕ Е диета, а капките са "вълшебни" само когато се приемат по протокол. Програмата е микс от биология, физиология, биохимия и ... био физика.

Докато не разберете че вашете тяло е всъщност био-машина, ще страдате от него, защото 'човешкия' фактор ви идва в малко по-вече и губите баланс.

"Вълшебните капки" са съставени от биоактивни вещества, някои от които химия, други хидрокарбони ... това са същите които основно се намират в природния газ, петролеума и други основни горива !!!!!!!

Аз съм направила всичко лесно за вас, защото за да го разберете в истинската му същност, трябва да имате поглед на "света" от милиони години дистанция ..... моя проблем е че говоря на хора, които не помнят какво са вечеряли снощи !!!!

Желя на всички Здраве, а на себе си: да не получавам емайли от рода на:

"40 маслини на ден" и .....

"Тиква може ли ..."





__________________________

Тази платформа предоставя обща информация и дискусии за здравето и свързани с него теми. Информацията предоставена тук, както и във всички свързани с NuCell / Нова Клетка материали, не са предназначени и не трябва да се разглеждат или използват като заместител на медицински съвети, диагноза или лечение. Те не представляват медицински или други професионални здравни съвети, диагностика или лечение. Ако имате медицински проблеми, консултирайте с вашия лекар или потърсете професионално медицинско лечение.

Последни публикации

Виж всички
bottom of page