top of page

ПОНЯКОГА 'ЛЕЧЕНИЕТО' КАКТО НИ ГО ПРЕДЛАГАТ Е ОСНОВАНО НА НЕПРАВИЛНО БИОЛОГИЧНО УРАВНЕНИЕ ....

Актуализирано: 9.11.2023 г.

ЧАСТ I

Когато се гoвори за храна, се прави по един отчайващо ограничен начин ...

Основна грешка, която правят нутриционисти и диетолози като цяло е че разглеждат храната единствено като протеини, въглехидрати и мазнини, а лекарите и това не правят ….

Това важи за всички “диети”, за които чуваме, четем и гледаме по телевизията или други източници на масова деструкция.

Няма човек, който да ми покаже книга по биохимия, която казва че вътрешната мембрана на митохондрията на клетката е направена от протеини, въглехидрати и мазнини !!! Единственото което ще намерим в тези книги е процеса наречен Транспорт на Електронни Вериги ( Electron Transport Chain) …. Това означава много неща, но важното за разбиране тук, е че храната (както и хората), в основате си са електрони, прочети и ТУК.

ЕЛЕКТРОНИ !!!! През 1922 година, Анщайн спечели Нобелова Награда за откритието си наречено photoelectric effect !!!! Какво е това? Светлината взаимодейства само с електрони, не може да взаимодейства с протони или неутрони. Така са програмирани електроните … такава е тяхната работа !!!! Тук става малко сложно, но се опитайте да следите основната мисъл.

Човешката биология също използва този механизъм като "чете" светлината. За да прочетете още как човешкото око я превръща в постоянен ток, следете ни тук, на нашия блог, както и на нашата ФБ страница (ще публикувам скоро).

Нека се върнем отново на храната:

всички храни са електрони. Всички електрони навсякъде във Вселената, както и всички 'хранителни' електрони, били те нисковъглехидрати, с високо съдържание на мазнини или протеини, всички електрони са … идентични? Какво ги различава един от друг в процеса наречен живот? Светлината … която изпълва тези електрони. И още едно биологично свойство: клетъчните митохондрии са проектирани да дешифрират този сложен светлинен шифър. Световноизвестни “Умни” глави по света и у вас, постарят непрекъснато: въглехидратите са лоши, от въглехидратите се дебелее и всички трябва да са на кетогенна диета и други подобни умнотии. Въглрхидратите не са нито лощи, нито добри .... те просто изпълняват функция ... както и протеините, като и мазнините.

Какво са мазнините (кето диета например)? Мазнините са куп протони, а от въглехидратите не се дебелее или разболява. Проблема с дебелеенето и всички произтичащи от него здравни усложнения е че или имаме много малко електрони, или прекалено много протони. От това се разболява … което в основата си е прекъсната електрична верига.

Обратно към клетките и техните митохондрии: Ние сме буквално направени от трилиони клетки, а нашето ДНК е програмирано основно да превръща слънчевата светлина в постоянен електричен ток. Митохондрията сама по себе си е екологичен сензор в цитоплазмата на клетката … това означава, че вътре в себе си плува в море от клетъчна вода. Всяко растение на планетата, всяко животно на планетата, всъщност всичко живо използва постоянен електрически ток за регенериране (оздравяване).

За съжаление, горния процес е тотално прескочен в книгите по биохимия !!! В книгите по биохимия за съжаление е даден акцент на протеините (при производството на АТР), и по-специфично след премахването (extraction) на въпросната митохондриалана 'вода', което означава че всяко биохимично уравнение е неправилно …. това за съжаление ни оставя с една грешна наука.

Истината, която все още остава неизвестна е че клетъчните протеини не работят по един и същ начин когато дехидратирани, спрямо когато са хидратирани (с въпросната митохондриялна вода). Отново опряхме до ‘водата’, която е и електролит, без какъвто една електрична система не може и тук не става въпрос за магнезиума който купувате в аптеката (писала съм много за 'водата', четете статиите ми в блога) ….

Въпросната хидратация зависи от ….. въглехидратите. Когато преди години за първи път излязох с горното, ме третираха като еретик … сега ме цитират в научни трудове, а през това време заедно с Марек преминахме бариерата и Програмата доказа чрез резултати, че работи …. работи защото е основана на биологични закони, използвайки термогенезен протокол, без който живота не е възможен …. формулата на Живота е заключена в мембраната на клетката ….

___________________________________________________________________________

ЧАСТ 2

Вече съм обяснявала как човешкото тяло е една батерия и как докато не се научим да го разглеждаме като такава, ше е трудно да постигнем истинско здраве и ще е трудно/невъзможно да се научим как да лекуваме и регенерираме всяко заболяване !!! По време на Програмата обяснявам този процес по-подробно, а сега ще се опитам да го направя и тук.

Първото от което имкате нужда, е … батерия с голям заряд. Батерия с ниско зареждане (по-вечето хора), няма да свърши работа !!!

За да илюстрирам мисълта си, нека заедно визуализираме една кола и нейната батерия. Колата е на 15 години и винаги е стартирала безпроблемно. Слагаш ключа, завърташ и тя пали. Днес обаче, въртиш ключа и ….. тя не пали. Първото което правиш е да провериш акумулатора, и когато махнеш капака, виждаш че вътре в батерията, няма и капка вода. Попълваш с дестилирана вода и въртиш отново, но …. пак не пали.

Веднага прилагаш следващия трик, който знаеш: кабели и jump start !!! Да, ама не … пак не пали !!! Това вече означава, че акумулатора е мъртъв и вече не може да се зареди, трябва да купиш нов.

Как действа тази аналогия във вашите клетки?

Ако сте дехидратирани (тук обаче не говорим за хидратиране с пиене на вода, или дехидратиране защото не пиете вода), батерията ви също няма да е функционална на макс. Каква е металната клетка във вашата "батерия на тялото"? Това не е метал или йонна течност, както е при водата и метала в акумулатора на колата.

На Земята има 3 основни типа токове, един се използва от вашия автомобилен майстор, за да фиксира акумулатора на колата ви: това метален постоянен ток. Животът обаче не използва този тип ток. Вторият тип ток е йонен ...... живота не използва и този ...... Живота използва третия тип постоянен ток. Полупроводниковите постоянни токове действат различно от металните в жица. Студените температури блокират метални и йонни токове, докато студените увеличават полупроводниковите постоянни електрически токове. И така, какво позволява полупроводников постоянен ток във вас?

Критичният компонент на акумулатора на бозайници е DHA. DHA и вода, работещи заедно, формират вашата биологична батерия. Тази биологична батерия дава на клетките ви искрата на живота. Ако имате занижени нива на едното или другото (вода или DHA), тялото продължава да работи да работи, но не с пълен капацитет. Това се нарича състояние на нисък редокс. Ниските редокс състояния са свързани с всички заболявания и понижена функция на органите.

Ако обаче и двете (вода и DHA), оптимално функционират във вас, можете да правите невероятни неща, защото генерирате големи полупроводникови токове от DHA, които влизат във водата вътре във вас. Оттам се разпространява по един изключително интересен начин. Всяка клетка (която също е батерия/акумулатор), може да свърши много работа, когато е заредена и поддържа тока.. Разредените батерии няма как да работят като швейцарски часовници. Знаете, че часовниците, които работят с незаевдена батерия, работят по-бавно.

Край на аналогията.

Окото ви е фотоклетка (за по-лесно), която се задвижва от постоянен ток, който се образува в меланопсинови рецептори вътре в окото. Когато батерията ви е зле, въпросната фотоклетка не може да заработи по-бързо от разредената батерия на всеки ваш орган (аналога със швейцарския часовник): зле-заредени часовници, работят бавно и неадекватно !!! Когато часовника в окото, захранван от фотоклетката на окото работи бавно, вие се движите към много големи неприятности със здравето, защото работата на цялата система е разклатена.

Когато сте изтощени, чудите ли се как се чувства батерията, когато излива електричество в непроводник? Би трябвало, защото това е в основата на така наречените умора и стрес.

Как работи крушката на фенерчето?

С батерии ... Първо трябва да тестваме батерията, за да видим дали е останал сок в нея. Прикрепяме два проводника към положителните и отрицателните краища и ги свързваме с крушка. Колкото по-ярка е крушката, толкова по-силна е батерията. Не е трудно за разбиране нали?

И така, какво jump starts батерията на живота? Слънцето и магнитното поле на Земята по различно време на деня. Когато е светло, слънцето е „джъмперни кабели“ на клетките ви.

Какъв е индикаторът за заряд на живота на батерията? Каква е вашата крушка? Вашите сулфатни нива на витамин D3 ни показват колко силен или слаб е вашият постоянен ток. Има пряка връзка между костите и постоянния електрически ток в мозъка от костен морфогенен протеин, наречен ногин. Ето защо остеопенията и остеопорозата са най-лесните и клинични признаци на лоша батерия, развиваща се във ... вашия череп.

По правило, очакваме резултатът от гореописаната лоша електрическа верига се появява първо в човешкия скелет.

Клетъчния ток се измерва с ампери, а тласъкът в този ток също е известен чрез електромоторната сила, се измерва във волтове. Това е delta psi в нашата митохондриална мембрана. Той е пряко свързан с електрическата мощност на постоянен ток, за да работи. Колкото по-висока е географската ширина на Земята, толкова повече DHA трябва да поддържа висок постоянен ток, тъй като човек губи енергия от слънчевата радиация. Това е основната причина мнозина с автоимунни заболявания да имат понижени нива на сулфатиран витамин D3 и ниски редукционни потенциали в клетките.

Постоянния ток е критично свързан със способността за генериране на растеж и регенерация във всички живи тъкани в растителното и животинското царство.

Не е лесно нито за обяснение в типичния човешки линеарен модел ... нито е лесно за разбиране, но тук идва Програма "Нова Клветка", която в направила сложните неща лесни, без нужда да ги разбирате .... може да прочетете за зле разбраната ви любима дума "Вечност" ТУК ...





__________________________

Ref.

  1. Ho, Dr., Mae-Wan. AIDS-Vaccines Trials Dangerous. ISIS Report (Institute of Science in Society). July 29, 2001 Chttp://www.i-sis.org.uk/AIDS_virus.php> November, 2005

  2. Horvath, B.L. & F. Fornosi. "Excretion of SV 40 virus after oral administration of contaminated polio vaccine." Acta Microbiologica Scientaria Hungary. Vol.

  3. https://rupress.org/jcb/article-abstract/222/12/e202306120/276378/The-mechanism-of-Atg15-mediated-membrane?redirectedFrom=fulltext

Тази платформа предоставя обща информация и дискусии за здравето и свързани с него теми. Информацията предоставена тук, както и във всички свързани с NuCell / Нова Клетка материали, не са предназначени и не трябва да се разглеждат или използват като заместител на медицински съвети, диагноза или лечение. Те не представляват медицински или други професионални здравни съвети, диагностика или лечение. Ако имате медицински проблеми, консултирайте с вашия лекар или потърсете професионално медицинско лечение.

Последни публикации

Виж всички
bottom of page